Sim Only met onbeperkt internet voor je smartphone

sim only onbeperktAls je tegenwoordig een nieuwe telefoon in de winkel koopt, dan gaat het meestal om een smartphone. Een telefoon waar je dus ook mee op het internet kunt. Veel mensen doen dat dan ook. Er worden diverse apps gebruikt om met elkaar in contact te blijven en er is veel aandacht voor social media dezer dagen.

Al deze applicaties zijn uiteraard enorm handig, maar je hebt er ook internet voor nodig. Nu kun je thuis vaak wel gebruik maken van WIFI, maar als je veel onderweg bent kan de internetbundel in je abonnement best snel gaan. Met een Sim Only Onbeperkt Internet abonnement heb je daar geen last van. Je kunt onbeperkt genieten van het internet op je mobiele telefoon.

Geen gedoe met sim only

Eigenlijk de enigste providers die een dergelijk abonnement nog aanbieden, zijn de sim only providers. Als je een gewoon abonnement afsluit, waar je dus een telefoon bij krijgt, dan ben je meestal gebonden aan een datalimiet. Nu zijn er zeer grote bundels beschikbaar zodat je er nooit overheen hoeft te gaan, maar het kan toch best wel vervelend zijn als je hier gebruik van wilt maken. Sommige mensen vinden het gewoon prettig om geen gedoe te hebben en tevens iedere maand te kunnen opzeggen. Dat is namelijk een bijkomend voordeel van veel sim only providers, ze bieden je de mogelijkheid om per maand op te zeggen. Geen contracten dus om je zo lang mogelijk klant te houden. Jij blijft lid zolang je gebruik wilt maken van de diensten. En wil je overstappen van een normaal abonnement naar een sim only, dan kun je in de meeste gevallen ook gewoon je nummer behouden. Helemaal geen gedoe dus met sim only.